Solido Wonen
Image default
Woning en Tuin

Gevelisolatie Minerale

De buitengevel isoleren is niet bepaalt een eenvoudige klus. Het is vooral belangrijk om zo’n klus niet zelf uit te gaan voeren. Naast dat het een vak apart is krijg je ook te maken met de gemeente. Je mag namelijk niet zomaar je gevel aanpassen zelfs niet om je woning beter te isoleren. Pickkers.nl is gespecialiseerd in het isoleren van de gevel. We kunnen zowel de buitengevel als de binnengevel voor je isoleren. Hiervoor maken we gebruik van gevelisolatie minerale wol om je woning een warme schil te geven. Deze schil werken we weer af met bijvoorbeeld baksteenstrips of stucwerk. Zowel van binnen als buiten kunnen we op professionele wijze je woning isoleren.

Gevelisolatie met minerale wol

We gebruiken voor het isoleren van de gevel ook vaak minerale wol. Dit is een vrij nuttig materiaal en relatief goedkoop om je woning te isoleren. Er kan gekozen worden voor glaswol of steenwol. De wol is gespint van een speciaal soort garen en is eigenlijk een soort deken dat je tegen de gevel aan plaatst. Het zorgt voor een uitstekende warmte isolatie. Vooral als je hierna ook de gevel netjes afwerkt zodat alle tochtgaatjes werkelijk gesloten worden. Daarnaast neemt het wol geen vocht op en is het ook niet gevoelig voor schimmel. Een extra pluspunt is dat het geluiddempende eigenschappen bezit. Pickkers.nl maakt veel gebruik van gevelisolatie met minerale wol om je woning te isoleren.

Maak zelf de keuze tussen de buitengevel of binnengevel

Als woningeigenaar kan je zelf bepalen of je de binnengevel of buitengevel wilt isoleren. De binnengevel is eenvoudiger en kost minder. Daarnaast heb je geen vergunning hiervoor nodig. Het nadeel van de binnengevel isoleren is dat je al snel 15 tot 20 cm aan ruimte per wand verliest. Hierdoor kiezen de meeste mensen toch voor een buitengevel ioslatie. Dit is een ingrijpende ingreep maar uiteindelijk kan je hierdoor flink wat geld besparen. Pickkers.nl kan je helpen om deze ingreep van a tot z te vervolgen. We kunnen je zelfs helpen om bijvoorbeeld een vergunning aan te vragen en natuurlijk het volledige project voor je uit te voeren.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Ben je benieuwd wat het kost om je gevel te laten isoleren door Pickkers.nl? Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan. We berekenen graag voor je wat het kost om je gevel professioneel te laten isoleren. Zo weet je meteen waar je aan toe bent met nieuwe gevelisolatie.