Solido Wonen
Image default
Woonkamer

Houten vloeren Rotterdam

Bij Bax Houthandel was ik op zoek naar houten vloeren Rotterdam. Binnenkort gaan wij (mijn vrouw en ik) verhuizen naar Rotterdam en hiervoor zoeken wij een nieuwe houten vloer. Dit voor ons nieuwe huis. In dit blogje leg ik graag uit waar wij onze nieuwe houten vloeren in Rotterdam gekocht. Ook natuurlijk hoe het verhuizen etc. ging.

Googelen op houten vloeren Rotterdam

Allereerst zijn wij op houten vloeren Rotterdam gaan Googelen. Na dit in de zoekmachine ingetypt te hebben, kwamen er vele vloerenwinkels uit Rotterdam naar boven. Maar bij eentje stond wel hele lage prijzen in het stukje tekst in Google. Zouden hun houten vloeren dan wel van goede kwaliteit zijn? Om deze vraag beantwoordt te krijgen, zijn we een kijkje gaan nemen op de website. Daar zagen we dat zij hun houten vloeren zelf maken, in hun eigen fabriek. En vervolgens verkopen zij die vloeren in bijvoorbeeld Rotterdam.

Bax Houthandel bezoeken

Wij hebben voorbeelden bekeken en dit zag er allemaal heel erg goed uit! Daarom besloten wij om een bezoekje te brengen aan een vestiging van Bax Houthandel, zo dicht mogelijk in de buurt van Rotterdam uiteraard! De volgende dag waren we allebei vrij van werk en zijn we daar naartoe gegaan. Aangekomen bij Bax Houthandel, vlak bij Rotterdam, zagen wij de mooiste houten vloeren daar neergestald staan. Het was een hele mooie showroom met allerlei verschillende houten vloeren, van verschillende houtsoorten, tentoongesteld met mooie lampen etc.

Wij werden direct te hulp geschoten door een medewerker van de showroom. Aan hem hebben wij onze wensen verteld over een houten vloer. Hij kwam met een hele mooie eiken vloer en deze vonden wij er fantastisch uitzien! Inmiddels is die ook in ons huis in Rotterdam gelegd en hier zijn wij erg blij mee.