Solido Wonen
Image default
Huishoudelijk

Hygiënisch en gemakkelijk klaar voor de voorjaarschoonmaak met Dyson

Ben je het helemaal zat om met vieze stofzuigerzakken rond te lopen? Dan is het een goede keuze om de zoektocht naar een nieuwe stofzuiger te starten. Bij Dyson ben je dan op het juiste adres. Dyson was de eerste die het avontuur aandurfde om een stofzuiger te ontwikkelen zonder een zak. In plaats van een stofzuigerzak komt de stof in een bak terecht die in een soepele beweging te legen is. Ook komen er geen kleine stofdeeltjes meer terug in je kamer door een speciaal filtersysteem.

Dyson werkt op alle manieren aan een hygiënisch huis

Dyson is er niet alleen voor om stof te zuigen. Er zijn ook producten in het assortiment die ervoor zorgen dat je in een huis woont met een schone lucht. Vaak is de lucht in een huis minder schoon dan de lucht in de buitenlucht. Van huisstofmijt tot huisdierhuidschilfers, dit wil je uiteraard niet in je huis hebben. Om jou te beschermen tegen de vieze onderdelen heeft Dyson speciale luchtreinigingsventilatoren. Deze Dyson ventilatoren hebben een volkomen dicht filtersysteem met een koolstoffilter en een filter van glasvezel. Ze werken zo effectief dat de lucht meer dan 99% schoner wordt na het gebruik van het Dysonproduct.

Dyson staat voor gebruiksvriendelijkheid

Met het oog op de oprichter James Dyson vindt het bedrijf Dyson gebruiksvriendelijkheid heel erg belangrijk. De enige reden dat we Dyson kennen zoals we hem nu kennen is omdat de oprichter opzoek was naar een fijnere manier om te stofzuigen. Zo doet Dyson haar uiterste best om iedereen de kans te geven om de lasten van het stofzuigen te verlichten.