Solido Wonen
Image default
Kamers en ruimtes

Interieur impressies – voor alle partijen

Inmiddels hebben we bij Blaised al heel wat mensen blij mogen maken met onze interieur impressies. In deze blog een kleine greep uit onze klanten en samenwerkingen.

 

Veel van onze opdrachtgevers zijn grote bouwbedrijven die in samenwerking met architectenbureaus projecten ontwikkelen. Deze projecten zijn veelal nieuwbouwprojecten van particuliere woningen. Bij deze projecten worden de beelden gebruikt om potentiele kopers te helpen zich een beeld te vormen van de ontstane ruimten. Omdat de panden nog gerealiseerd moeten worden, is dit voor sommige klanten wat lastig. De interieur impressies worden dan gebruikt op websites, banners, in brochures en soms zelfs op bouwborden. Ideaal voor de verkoop.

Daarnaast kloppen er zeker ook vaak grote partijen aan die vragen of we willen helpen met het realiseren van zakelijke objecten. Het gaat dan echt om grote zakelijke panden waar veel medewerkers worden gestationeerd. Ook dan zijn interieurbeelden heel belangrijk. Waarom? Ondernemers of ondernemingen willen de panden graag zo optimaal mogelijk indelen. Logisch, want er is natuurlijk veel geld mee gemoeid.

 

Dit zijn pas enkele partijen waar wij mee samenwerken. Een andere keer vertellen we je graag over de andere bedrijven en partijen waarmee we mooie projecten realiseren. Kunnen wij jou misschien ergens mee helpen, bijvoorbeeld met interieur impressies? We horen het heel graag.

 

Blaised is ontstaan vanuit een groeiende passie voor beeld en architectuur. Wij beschikken over uitgebreide bouwkundige kennis en kunnen hierdoor al werken vanaf schets of foto’s. Het lezen van uw tekening of ontwerp is onze tweede natuur. Dit gegeven en het feit dat wij ons werk met veel liefde doen, zorgt ervoor dat wij u met veel plezier van dienst zijn. Blaised realiseert onder andere 3D impressies, 3D modellen, maquettes 3d printen, interieur en exterieur impressies, verkoopbrochures, websites en fotografie van uw project. Neem contact op voor de mogelijkheden.

https://www.blaised.nl