Solido Wonen
Image default
Kamers en ruimtes

Zit sta bureau

Waarom zou ik een zit sta bureau kopen?

Tegenwoordig zitten we te lang. Een gezonde verdeling hierbij is 1/4de van uw tijd te staan en 3/4e te zitten. Hierom wordt de zit sta bureau steeds bekender. Dit bureau kan makkelijk versteld worden tot een hoogte waardoor u staand kunt werken. Dit voorkomt of helpt tegen rugklachten. Wanneer u staat is uw wervelkolom in een natuurlijke houding. Ook zorgt staand werken voor meer productiviteit. Staan zorgt ervoor dat hersenen actiever worden en uit onderzoek is gebleken dat het uw bloedsuikerspiegel verlaagt. Natuurlijk kunt u ook makkelijker even een stukje lopen of bewegen. Het is belangrijk om genoeg pauzes te nemen van uw computer. Een goed bureau is niet het enige wat nodig is voor een goed kantoor, een ergonomische bureaustoel is ook essentieel. 

 

Verschillende zit sta bureaus

Een zit sta bureau is een cruciale verbetering voor uw kantoor of huis, maar waar moet u op letten wanneer u er een wilt kopen? Er zijn twee opties voor het verstellen van uw zit sta bureau, optie één is elektrisch. Daarbij hoeft u alleen op een knop te drukken en het veranderd van hoogte. Optie twee is een handmatig verstelbaar zit sta bureau. Hierbij is elektrisch het meest praktisch, elektrisch zorgt er namelijk voor dat uw medewerkers eerder het bureau verzetten.

De meeste zit sta bureaus kunnen het gewicht van een laptop en verschillende bureauartikelen zonder enig probleem houden, maar wanneer u zware spullen op uw bureau wilt zetten is het handig dat u wel naar de draagcapaciteit kijkt. 

https://www.goedkoopinrichten.nl/zit-sta-bureau/