Solido Wonen
Image default
Woningaanbod

Jouw tuinset in alle weersomstandigeden

In Nederland is het niet altijd mooi weer en als dit wel voorkomt is het handig om hier optimaal te van genieten. Het kan bijna niet beter dan dat je na een lange werkdag thuis komt en van de zon kan genieten, dit is het moment dat je tot ontspanning kan komen. Je lichaam heeft rust nodig anders kan het niet optimaal functioneren of in het ergste geval breng je schade aan je lichaam. Slapeloosheid of een burn-out komt vaker voor dan je denkt en dit zijn dan ook de gevolgen als je niet naar je lichaam luistert. Om deze gevallen te voorkomen moet je regelmatig tot ontspanning komen, zoals het in de zon zitten in een loungeset tuin.

Als je in het bezit bent van een loungeset vraag je jezelf af hoe dit het beste kan beschermen, de verschillende weersomstandigheden zoals een storm kan schade aanrichten. Bij zware windstoten wil je immers dat je loungeset op dezelfde plaats blijft staan, het is dus belangrijk dat dit goed wordt vast gezet. Hierdoor wordt de kans vermeden dat het verplaatst of omvalt. Het komt vaak voor en je ziet het ook als je in andere tuinen kijkt, dat loungesets kunnen verkleuren en door het gebruik van lak zal dit niet gebeuren. De lak kan worden aangebracht met een spuitbus of kwast en dient ter bescherming.

Er zijn dus een aantal mogelijkheden om een tuinset te beschermen. Zo zijn er sprays om te voorkomen dat het verkleurt of juist water afstoot, ook zijn er gewichten die aan de tuinset gekoppeld kan worden om verplaatsing te voorkomen. Als je helemaal geen zorgen meer wilt hebben over een tuinset is er altijd nog de 4 seasons. De naam zegt het al maar 4 seasons is geschikt voor alle weersomstandigheden. In de herfst en winter hoeft je het niet te bergen.

https://www.latour-lith.nl