Solido Wonen
Image default
Tuin en buitenleven

Buiten-Goed

Nieuwe serres

Laatst dacht ik bij mij zelf wat mis ik nou echt in mijn tuin? Dat heeft iedereen toch wel eens. Mis ik nou een jacuzzi, veranda of een serre? Eigelijk vind ik het allemaal super gaaf, maar serres zijn toch wel echt geweldig van de zomer om in te zitten. Maar de jacuzzi vind ik ook heel gaaf om van de zomer in te zitten. Maar voor dat ik een beslissing ging nemen ben ik eerst gaan kijken op het internet naar dit soort bedrijven die dat maken. En dat is nog lastiger dan je denkt, want er zijn er wel tienduizend bedrijven die dat aanbieden. Het is wel ideaal dat je tegenwoordig alles op het internet kunt opzoeken en dat je niet meer het huis uit moet om een schattig te maken van wat je wilt kopen. Serres of een jacuzzi bijvoorbeeld. Maar het zoeken zelf is ook wel lastiger geworden zo.

 

De beslissing

Na het zoeken op het internet naar serres en jacuzzi´s ben ik er uit gekomen wat ik nou precies wilde hebben. En dat is gebasseerd op dat ik niet veel aan onderhoud wil hebben. En daarom is een jacuzzi het niet geworden. Aangezien ik best lui ben en niet veel aan onderhoud zou en wil gaan doen voor een jacuzzi. En daarom heb ik gekozen voor een serre, want dat heeft niet veel onderhoud nodig. Misschien een nieuw doek als de oude te vies is geworden. En dat is het enige en daar kan ik best mee leven vond ik zelf. Een jacuzzi kost ook veel meer dan een serre. En dat is ook een punt geweest dat me heeft overgehaald. Een jacuzzi moet ook nog helemaal ingegraven worden in je tuin als je een goede jacuzzi wilt hebben dan.

 

Serre bestellen

Toen ahd ik uiteindelijk een goed bedrijf gevonden die met zoveel jaar ervaring serres plaatsen. Het was redelijk goedkoop en als echte Nederlander ben je natuurlijk heel blij als iets goedkoop is. En het had goede kwaliteit hout en doek vooral. En de serre sprak mij natuurlijk ook heel goed aan. Het gaat er natuurlijk altijd om wat de vrouw het moosite vindt. Maakt niet uit hoeveel het kost en waar het helemaal vandaan moet komen als de vrouw het maar mooi vindt dan is het goed. En dat was precies hier het geval ook zo. Vrouws wil is wet vooral als het over meubels en kleding gaat.

http://www.buiten-goed.com/45746/Serres.html