Solido Wonen
Image default
Woningaanbod

Jouw zwembad bacterievrij

In Nederland is het niet altijd goed weer, dit komt door het klimaat dat in het land afspeelt. Toch komt het regelmatig voor dat de zon schijnt en de temperaturen oplopen, in de zomer kan het rond de 30 graden worden. Op dat moment maak je het liefst zo snel mogelijk een duik in een zwembad. Als je een tuin heb kan dit mogelijk gemaakt worden, er kan een zwembad in de grond van de tuin gegraven worden. Niet iedereen beschikt over het geld om een zwembad aan te leggen, maar de mensen die de kans hebben zullen dit zeker niet laten liggen.

Om te beginnen moet er gekeken worden of de tuin groot genoeg is en of de juiste benodigdheden aanwezig of in het bezit zijn. Als dit ontbreekt kan dit gehuurd of geleend worden van de vrienden, familie of bedrijven. Daarnaast mag de vergunning van het aanleggen van een zwembad niet ontbreken. Bij het verlenen van de vergunning mag het zwembad aangelegd worden.

Het nadeel van het hebben van een zwembad is de onderhoud die gepleegd moet worden. De vallende bladeren en insecten die in het water terecht zijn gekomen moeten uit het zwembad gevist worden om ziektes of vervuiling van het water tegen te gaan. Het vervangen van het water is niet gratis en kan enige tijd in beslag nemen. Een zwembad beschikt over een pomp maar die is niet in staat om alles schoon te houden, naast de pomp moet er handmatig onderhoud gepleegd worden. Om dit probleem tegen te gaan is de aquadeck ontworpen. Een aquadeck wordt gecreëerd door zwembadlamellen die door een druk op knop automatisch het zwembad afsluiten. De vallende bladeren en andere viezigheid kan niet meer in het water terecht komen en daarnaast kunnen de kinderen ook niet meer het water in vallen. Een zwembad zonder zorgen is nu mogelijk.

http://www.lamellenafdekkingen.nl