Solido Wonen
Image default
Aanbiedingen

Richt je interieur leuk in met de volgende 3 items

Richt je interieur leuk in met de volgende 3 items

Kan jouw interieur ook wel eens een frisse wind gebruiken? Vind je het hoog tijd om jouw interieur van een nieuwe look te voorzien? Met de volgende drie items gaat je dat zeker lukken. Wat is jouw favoriet? Een draadmand mét deksel, een glasschilderij aan de muur of toch een plantenstandaard of plantenrek? Je kunt ze natuurlijk ook alle drie heel mooi combineren!

 

Een draadmand mét deksel

Een draadmand met deksel staat niet alleen ontzettend mooi in je woonkamer of naast je bed, hij is ook nog eens behoorlijk functioneel. Zo kun je er verschillende producten in opbergen, zoals plaids en kussentjes bijvoorbeeld. Ideaal wanneer er visite bij je op bezoek komt en je niet zo snel weet waar je al die kussentjes en plaids op de bank moet laten. Natuurlijk kun je er ook andere spullen in opbergen, mits ze niet te klein zijn want dan vallen ze door de gaten van de draadmand heen. Vooral de variant mét deksel is zeer praktisch. Schuif hem naast de bank en je hebt een bijzettafeltje om je glas of koffiemok op te zetten. 

 

Een glasschilderij aan de muur

De standaard fotolijstjes of canvasdoeken met fotoprint kennen we allemaal wel. Niemand zal dan ook meer opkijken van een lijstje meer of minder aan de wand. Wil je een echte blikvanger in huis halen waar menig mond van open zal vallen? Overweeg dan eens om een glasschilderij aan te schaffen. En dan bedoelen we niet een kunststof variant van acryl of plexiglas, maar eentje van echt 100 procent glas. Upload jouw favoriete foto, selecteer het gewenste formaat en voordat je het weet heb je een uniek fotokunstwerk aan de muur hangen. Heb je zelf niet echt geschikte foto’s? Wees dan niet getreurd, want je hebt bovendien de keuze uit meer dan 500 hoogwaardige foto’s van diverse fotografen.

 

Een plantenstandaard of plantenrek

We kennen maar weinig mensen die echt een afgrijselijke hekel hebben aan planten. En dat is niet zo gek ook want planten brengen kleur én extra zuurstof in je interieur. Er zijn zelfs planten die de lucht zuiveren zodat je minder snel last hebt van klachten als hoofdpijn. Heb je de vensterbank al vol staan en weet je niet zo goed waar je al die planten kwijt moet? Een plantenstandaard of plantenrek staat altijd gezellig!

 

https://www.glazenschilderijen.nl/