Solido Wonen
Image default
Badkamer en toilet

Toiletbrillen koop je bij Badkamerwinkel

Iets nieuws om op te zitten!

De meeste toiletbrillen gaan zo’n de tien jaar lang mee. Na die tien jaar heb je de kans dat er al barsten in het materiaal van de bril te zien zijn en de kleur van het materiaal helemaal is vervaagd. Als dit het geval bij jou thuis is, is het tijd om iets nieuws te proberen en een nieuw merk toilet bril in uw huis te verwelkomen. De duravit toiletbril is een eenvoudig ontwerp die in duizenden verschillende soorten, vormen en maten voorkomt.

Verschillende ontwerpen

De meeste duravit toiletbrillen hebben een vrij simpele uitstraling. Ze zijn wit en hebben een standaard, ronde vorm. Echter zijn er ook brillen van het merk met vierkante, rechthoekige en ovale vormen. Ook is er variatie in de kleur. De brillen ogen op het eerste gezicht voornamelijk wit, maar de ene toiletbril duravit heeft een tint grijs en de andere toilet bril duravit heeft juist een lichte, bruine tint. Deze variatie in kleur en al deze brillen met unieke eigenschappen zijn erg handig. Zo is er namelijk altijd wel een geschikte toilet bril die helemaal in het interieur van uw badkamer past en aan al uw eisen voldoet.

Verhouding prijs-kwaliteit

De prijs van een duravit toiletbril kan vrij veel variëren. Zo heb je nieuwe toiletbrillen die rond de honderd euro zijn, en tweedehands toiletbrillen die dan weer een stuk goedkoper zijn. De prijs hiervan ligt rond de vijftig euro. Echter zijn deze brillen nog nooit gebruikt, maar alleen teruggestuurd. Verder zijn er ook enkele brillen waarvan de prijs tegen de duizend euro oploopt. Deze zijn dus een stuk duurder. Dit komt doordat deze toiletbril beschikking heeft tot de temperatuur voor het water, de temperatuur van de zitting en nog veel meer. Deze bril is ook elektrisch bestuurbaar, dus met één drup op de knop is deze toiletbril gereed voor gebruik. De kwaliteit van deze toiletbrillen is erg hoog. De meeste brillen gaan tussen de tien en twintig jaar mee, maar dat hangt af van het intensieve gebruik van de bril.

https://www.badkamerwinkel.nl/toiletten/toiletbril