Solido Wonen
Image default
Woning en Tuin

Wanneer schakel je een slotenmaker in?

Het inschakelen van een slotenmaker kan diverse redenen hebben. Er kan bijvoorbeeld zijn ingebroken of ligt het wellicht wat gevoeliger. Denk bijvoorbeeld aan een lastige scheiding.Het kan ook goed zijn dat de sleutel in het slot breekt. Vaak was het slot dan al toe aan vervanging Samen met een slotenmaker kan er het beste worden gekeken naar wat een goede oplossing is. Ga dan vooral niet aan een slot zelf sleutelen, laat het aan de experts over. Hieronder zullen we in gaan op welke situaties vragen om een slotenmaker

 

Sleutels vergeten

Je kent het wel, in alles haast sta je plotseling buiten zonder sleutels. Wat kan je het beste doen in deze situatie vraag je dan af. Vele slotenmakers hebben een speciale spoedservice waar je terecht kan. De monteur zal in dit geval zo snel mogelijk bij u komen. Heb je nou geen buurman/buurvrouw die sleutels van je heeft is dit je beste optie. Zoek je nu een slotenmaker in Goes of een slotenmaker in Vlissingen? Dan kan je prima terecht bij de Slotenmeester. Zij helpen je graag verder.

Vernieuwing van slot

Bij de aankoop van een nieuw huis bevinden zich vaak nog oude sloten in de deuren. Deze zijn vaak niet goed beveiligd en moeten dus vervangen worden. Het is iets wat serieus genomen moet worden, helemaal wanneer je in een risicogebied bevindt.  Zo komt het vaak genoeg voor dat mensen de dupe raken van inbraken. Een goed slot kan al voor veel hinder zorgen. Is je slot nu al opengebroken door inbrekers? Laat deze dan ook zo snel mogelijk maken. Het kan zomaar voorkomen dat ze nog een keer langs komen als ze zien dat het nu nog makkelijker voor ze is.

 

Kortom: Het kan nooit kwaad om je slot wat extra beveiliging te geven en een expert hier naar te laten kijken.