Solido Wonen
Image default
Slim wonen en beveiliging

Welk slot is het beste?

Tweepuntsloten moeilijker te openen door inbrekers

We doen het allemaal bij het weggaan, en bij het naar bed gaan. De voordeur op slot. En als er een achterdeur is dan gaat die net zo goed op het nachtslot. Maar weet u wel zeker dat de deur dan echt veilig dicht zit? Als u een enkel slot heeft dan is de kans zeer groot dat het antwoord op die vraag een grote nee. Is. U herkent een enkel slot direct, het is het type slot dat op 1 punt sluit. Er zijn sloten die op twee punten sluiten, de welbekende tweepuntsloten, die zijn al een stuk beter. Voor inbrekers zijn dit soort cilindersloten iets moeilijker te openen.

Driepuntsloten nóg moeilijker te openen

Omdat de tweepuntsloten op twee verschillende punten de deur vergrendeld zullen inbrekers het lastiger vinden om dit slot open te maken, het kost ze meer tijd. Maar inbrekers zijn nog langer bezig met driepuntsloten. Een driepuntslot sluit de deur namelijk op drie verschillende punten af. Erkende slotenmakers, zoals slotenmaker Uden adviseren dan ook om bij het vervangen van het slot te kiezen voor een veilig driepuntslot. Als een inbreker uw woning nadert en ziet dat de deur voorzien is van een driepuntslot, dan zal die liever voor een andere voordeur kiezen die minder goed afgesloten is.

Advies van slotenmaker Uden vragen

In het grote aanbod van sloten kunt u al snel het spoor bijster raken en niet weten welk slot u moet kiezen. In plaats van zelf op zoek te gaan, en maar hopen dat u het juiste slot uitkiest, is het beter om hiervoor de hulp van de erkende slotenmaker in te roepen. Deze mensen zijn ervaren, en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebeid van beveiligen en sloten. Zij zijn bekend met de laatste methodes die inbrekers toepassen om huizen binnen te kunnen komen en kunnen hierdoor een goed en onafhankelijk advies afgeven.

Beter slapen met het beste slot op uw voordeur

Erkende slotenmakers werken vaak nauw samen met beveiliging bedrijven en de politie. Door het uitwisselen van waardevolle informatie kunnen zij elkaar helpen bij het preventief beveiligen van uw woning. De sloten die de erkende slotenmaker zoals, slotenmaker Uden in het assortiment voert zijn standaard voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit houdt in dat de politie uit het grote aanbod sloten juist die exemplaren heeft bestempeld als meest veilig. En dat is niet alleen goed om te weten, u zult een stuk beter slapen wetende dat u de beste sloten op de deuren heeft laten plaatsen.

http://www.slotenmaker-24-uur.nl/noord-brabant/slotenmaker-uden/