Solido Wonen
Image default
Mode en Kleding

Een goede bh is onmisbaar voor iedere vrouw

Een goede bh is onmisbaar voor iedere vrouw

 

9 op de 10 vrouwen in ons land draagt een beha. Dat lijkt natuurlijk ontzettend veel, maar wanneer jij je beseft dat dit betekent dat er nog steeds een enorme groep is die dit niet doet, dan is dit toch wel iets om ons zorgen over te maken. Het is uiteraard geen probleem wanneer je er een keer voor kiest om tijdens een heerlijke ‘lazy’ sunday alleen een dikke trui aan te trekken en je bh even te laten voor wat het is. Maar wanneer dit een structureel karakter gaat krijgen, is er toch wel even iets om goed over na te denken. Een goede bh is namelijk essentieel voor het welzijn van iedere vrouw. Maar waarom en hoe kies je een goede bh? Dat vertellen we je hier.

 

Waarom een bh dragen

 

Waar het voor veel vrouwen vanzelfsprekend lijkt dat ze een bh dragen, heb je hierboven kunnen lezen dat er toch een groep is die dit niet doet. De voornaamste reden waarom het wel is aan te raden, is natuurlijk om je borsten te kunnen ondersteunen tijdens de dagelijkse gang van zijn. Het zit hem namelijk in de kleine dingen. Stel je loopt meermaals per dag de trap op en doet dit zonder bh, dan zal je al snel merken dat je borsten bij iedere stap die je zet een schok te verduren krijgen. Niet alleen tijdens het dagelijks leven is het belangrijk, maar ook in de sportschool. Vooral wanneer je wat grotere borsten hebt, is het aan te raden om iedere training hoe intensief ook een sport bh grote maten te dragen om het geheel goed te kunnen ondersteunen. 

 

Waar let je op bij een goede bh?

 

Een goede bh moet voldoende aan een aantal voorwaarden. Toch is één van de belangrijkste voorwaarden van een goede bh, dat je niet merkt dat je er eentje draagt. Dat neemt natuurlijk niet weg dat deze bh ook tevens goed is, maar het is wel een belangrijk meetpunt voor jezelf om te bepalen of een bh fijn zit. Daarnaast is het goed te kijken naar welk type bh je graag draagt. Waar de één een push up bh met beugel fijn vindt, vindt een andere vrouw juist een push up bh zonder beugel weer fijner. Het is dus een kwestie van persoonlijke smaak en dus een kwestie van passen en kijken wat jij zelf het fijnst vindt. Je kunt er eventueel voor kiezen om naar een lingeriezaak te gaan, zodat ze je kunnen helpen met het vinden van het juiste model en de juiste maat.