Solido Wonen
Image default
Mode en Kleding

Is de rugzak geschikt voor op de scooter?

Is de rugzak geschikt voor op de scooter?

Rijden op je scooter naar het werk of een ander plek, het kan. Als jij spullen mee wilt nemen op de scooter dan ben je wel een beetje afhankelijk van een tas, maar wat voor tas neem jij dan mee? Een omybag kan een hele goede keuze zijn, omdat deze tassen niet heel groot zijn. En laten we eerlijk zijn, op de scooter is bergruimte wel een beetje beperkt. Een leren rugtas kan heel praktisch zijn en wij gaan je vertellen, waarom dit zo handig is.

De ruimte goed benutten

Tijdens jouw ritje op de scooter kun jij eigenlijk best wel veel meenemen, maar hoe doe je dit nu eigenlijk op een handige manier? Als je spullen wilt vervoeren op de scooter is het erg belangrijk de ruimte die je hebt zo goed mogelijk te benutten, omdat je op deze manier best veel mee kunt nemen. Een aktetas dames zou je ook kunnen meenemen, want deze zou je als je het durft tussen je voeten kunnen zetten. Je gebruikt tijdens het rijden natuurlijk vooral je handen.

Een rugzak op de scooter

Eigenlijk is een rugtas op de scooter superhandig, omdat je deze op je rug kunt doen. Je houdt zo voldoende bewegingsvrijheid en je kunt alle spullen die je nodig bent meenemen. Er zijn natuurlijk talloze rugzakken, waardoor het erg gemakkelijk wordt jouw spullen mee te nemen. Zeker als je geen koffertje op je scooter hebt kan dit een enorme uitkomst bieden. Onder de zitting is vaak ook niet voldoende ruimte om spullen in te vervoeren, waardoor een rugzak heel erg handig is. Wist je dat er ook rugzakken zijn die tegen een spatje water kunnen, zodat al jouw spullen droog overkomen als het buiten regent?

Is het rijden met een rugzak veilig?

We zouden wel kunnen zeggen dat het rijden met een rugzak zeker veilig is, maar het is wel belangrijk goed op te letten hoe je deze gaat gebruiken. Als jij je tas namelijk erg vol stopt met spullen kan de tas best wel zwaar worden, dit is niet goed voor je schouders en je rug. Op de scooter wil je wel in balans blijven, daardoor is het wel verstandig goed op te letten hoeveel gewicht jij met je mee zal gaan dragen. Door het gewicht goed te verdelen, blijf jij samen met de scooter in balans.