Solido Wonen
Image default
Mode en Kleding

Wat maakt een fijne regenlaars?

Regenlaarzen zijn een must-have stuk schoeisel voor kinderen, waardoor ze in elk soort weer buiten kunnen zijn zonder dat hun voeten koud en nat worden. Vooral bij regenlaarzen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze de juiste pasvorm hebben, omdat er geen manier is om de maat aan te passen. Bergstein’s assortiment regenlaarzen omvat een verscheidenheid aan verschillende vormen die de meeste soorten pasvormen afdekken.

Regenlaarzen van natuurlijke materialen
De Bergstein regenlaarzen zijn gemaakt van natuurrubber, een duurzaam en zacht materiaal. Natuurrubber is 100% waterdicht en soepel. Dit maakt de regenlaarzen flexibel, comfortabel en gemakkelijk om te dragen en in te lopen.

Regenlaarzen met zowel brede als smalle schachten
Onze regenlaarzen zijn ontworpen in lijn met de huidige trends en mode en zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en met een verscheidenheid aan details en patronen. Wij verkopen regenlaarzen voor jongens en meisjes, groot en klein. Onze regenlaarzen zijn ontworpen om een goede pasvorm te hebben en tegelijkertijd ondersteuning en stabiliteit te bieden aan de voeten. Wij maken regenlaarzen met zowel smalle als brede schachten. Dit zorgt ervoor dat uw kind op een natuurlijke manier kan rondlopen in zijn regenlaarzen en dat het dragen ervan geen belemmering vormt voor zijn of haar spel of vermogen om te lopen.

Ruimte voor groei in regenlaarzen
Wanneer u regenlaarzen voor uw kind koopt, vermijd dan het kopen van regenlaarzen met te veel ruimte om te groeien, omdat regenlaarzen niet op dezelfde manier aan de voet kunnen worden vastgebonden als andere schoenen. Als de regenlaarzen die u koopt veel te groot zijn, zullen ze sneller slijten, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant, omdat de voeten en de hakken van uw kind in de laarzen heen en weer schuiven en zo de zolen slijten. Regenlaarzen zijn al vrij groot en breed in vergelijking met andere schoenen en laarzen. Zorg er daarom voor dat u een paar met een passend volume kiest, zowel wat betreft de schacht als de breedte. Als u een beetje extra warmte en een betere pasvorm wilt, kunt u een extra wollen zool aan de binnenkant van de laarzen toevoegen. Een dik paar kousen of wollen sokken kan ook helpen.