Solido Wonen
Image default
Duurzaam en gezond wonen

LED E27 EN HUN VOORDELEN

LED lampen hebben voordelen, dat ook al hun prijs op het moment van aankoop vaak een kleine investering is, is de meeste huishoudens ook al bekent. Het meest voor de hand liggende voordeel is zijn zeer laag enegieverbruik, waardoor het de meest energie-besparende vorm van verlichting is op de markt. Een ander belangrijkste voordeel ten opzichte van andere vormen van energiebesparende lampen is de lange levensduur die deze lampen hebben. Volgens fabrikanten, naar verwachting ten minste 25000 uur. Dat is ongeveer drie keer langer dan een CFL lamp? LED-verlichting hebben een breed scala van kleuren, straal hoeken en helderheid, en zijn voordelige eigenschappen staan toe om ze te gebruiken op verschillende gebieden, maar ook zijn er een paar dingen best te voorkomen. Dus wat zijn de do’s en don’ts met LEDs, naast de reguliere voordelen?

LED E27 lampen zijn beschikbaar voor laagspanning systemen. Aangezien laagspanning LED verlichting enigszins verschillende eisen hebben, zullen we hier alleen netspanning bespreken, aangezien deze lampen de meest gebruikte zijn in huishoudens. Dus wat zijn de voor de hand liggende voordelen van LED’s voor lichtnet? Aangezien ze met de regelmatige hulpstukken, zoals E27, E14, GU10 of B22 komen, B15 is het zeer gemakkelijk uw oude lampen te vervangen met LEDs. Ten eerste moet je deze altijd uitschakelen en deze vervolgens verwijderen. Zodra u de LED lamp in zijn plaats draait, zet je hem met de klok mee zo ver als je kunt.

LED-lampjes zijn niet gevoelig voor veel aan te schakelen, zodat wanneer geplaatst, u deze aan en uit kan schakelen zo vaak als u wilt. De LED-diodes zijn gevoelig voor warmte, maar ze zijn niet zo gevoelig voor koude. LED-lampjes zijn beschikbaar met verschillende IP-ratings (IP-rating geeft de mate van bescherming tegen objecten en water). LED E27 lichten met IP-beoordeling meer dan 54, ze zijn ook geschikt voor gebruik in vochtige plaatsen. Ook krijgen ze hun volledige helderheid direct, dus hoeft u niet enkele minuten te wachten alvorens ze beginnen werken in de ruimte die zij verlichten. LED-schijnwerpers zijn ideale oplossingen voor het lezen van, bijvoorbeeld, aan de ene kant omdat het licht directioneel is, zodat zij verkrijgbaar zijn met smallere lichtbundel hoeken. Dit maakt het ook de gezondste lichtoplossing van de markt.

LEDs zijn zeer heldere en directe lichtbronnen, dus voorkomen direct te kijken naar de lampen wanneer ze zijn ingeschakeld. Als uw LED-diodes onthuld worden, raak ze zo weinig mogelijk aan, aangezien het natuurlijke vet van de menselijke huid stof zal aantrekken en de helderheid zal verlagen. De beste oplossing is om LED lampen te kopen met een glasdeel ter bescherming van de diodes van stof. Niet-dimbare LED’s kunnen worden geruïneerd met dimmen schakelaars, maar ook Dimbare LED lampen hebben speciale vereisten voor wissels en kruisings dimmers. De meerderheid van Dimbare LED’s opereren met TRIAC dimmers (dat is de traditionele, niet-elektronische dimmer meestal draaide met een knop of verplaatst met een dia), maar niet alle van hen, dus het is best om te controleren de lamp met de leverancier voordat u start met het gebruik.

Het is gemakkelijk te zien dat de voordelen van LED-lampen gewoon opwegen tegen de weinige dingen waar je aandacht moet aan besteden, bij het gebruik daarvan.

http://www.leds-depot.be/led-230v/e27-led-lampen.html