Solido Wonen
Image default
Isolatie

Spouwmuurisolatie plaatsen met Soloya

De spouwmuurisolatie van Soloya geeft u de financiële mogelijkheid om tot wel 30% te besparen op uitgaven voor enrgie. Met de plaatsing van de juiste  spouwisolatie van isolatieprof Soloya kan u hierdoor dus veel minder uitgeven aan energie en verwarming van de woning.

Isolatie spouwmuur reduceert aanzienlijk het warmteverlies vanuit de woning en zorgt voor de verhoging van het akoestisch comfort in de woning. Is uw woning daterende voor 1976? Dan is het hoogst waarschijnlijk dat u onnodig veel warmte via de gevel verliest door een gebrek aan de nodige spouwmuurisolatie. De verwarming van een woning is voor iedereen de grootste maandelijkse uitgave. Belangrijk is dus dat de warmte niet ontsnapt door een slechte isolatie van de spouwmuur. Door het aanbrengen van geschikte spouwisolatie behoren koudebruggen tot de verleden tijd.

Spouwmuurisolatie door een isolatiespecialist? Bij Soloya kiest u voor de plaatsing van de beste spouwisolatie als na-isolatie van de spouwmuur! Meer info op www.soloya.be

http://www.soloya.be/spouwmuurisolatie/