Solido Wonen
Image default
Woning en Tuin

TV meubel en haard ineen zorgt voor een geweldig effect!

Er is niets zo knus als een avondje thuis voor de openhaard met een goede film of serie op de tv. Maar hoe zorg je ervoor dat deze twee elementen naadloos in elkaar overlopen in je interieur? Een op maat gemaakte openhaard en tv-meubel ineen kan de perfecte oplossing zijn.

Functioneel en decoratief ineen

Een openhaard en tv-meubel ineen is zowel functioneel, als decoratief. Je laat hem op maat maken bij meubelmaker Rob Sleegers. Het op maat laten maken van deze combinatie geeft je de vrijheid om te kiezen voor een ontwerp dat past bij jouw persoonlijke smaak en de stijl van je huis.

Haard en TV-meubel als roomdivider

Haard en TV-meubel ineen kunnen tezamen een prachtige roomdivider vormen. Zo kun je hem bijvoorbeeld horizontaal in een lange woonkamer plaatsen, waardoor er een gedeeltelijke afscheiding van één kamer ontstaat, waar je vervolgens perfect je zithoek kunt creëren!

Vele soorten ontwerpen op maat

Bij het ontwerpen van een openhaard en tv-meubel ineen zijn er talloze mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een moderne en strakke uitstraling met een minimalistisch ontwerp, of juist voor een meer klassieke uitstraling met mooie houten details. Ook de plaatsing van de openhaard en tv kan verschillen, afhankelijk van de indeling van de kamer en de positie van de meubels.

Een fijn voordeel van een op maat gemaakte openhaard en tv-meubel is dat deze naadloos kan aansluiten bij de rest van het interieur. Juist door het op maat te laten maken kies je voor een grote mate van vrijheid in design en uitvoering.  

Kies voor een ervaren meubelmaker

Het is belangrijk om meubels op maat te laten uitvoeren door een ervaren meubelmaker, die beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om jouw wensen te vertalen naar een mooi en functioneel ontwerp. 

Meer weten?

Een meubelmaker kan ieder type meubel ontwikkelen, waardoor onbenutte ruimtes ineens functioneel worden, zoals in het geval van een schuine kast op maat in de zolderkamer bijvoorbeeld.

Meer weten? Bezoek de website van Rob Sleegers. 

 

https://www.robsleegers.nl/