Solido Wonen
Image default
Kleur en Stijl

Vakantiegevoel in de eigen woonkamer: mijn ervaringen met oosterse lampen

Hallo allemaal, Stefan hier. Vandaag wil ik met jullie delen mijn laatste bevindingen op interieur gebied. Een groot deel van je leven spendeer je natuurlijk in je eigen woonkamer. Je thuis. Een sfeervolle woonkamer kan het leven zoveel verrijken. Op dat vlak schortte het nog behoorlijk bij mijzelf. Tot voor kort. Sinds afgelopen maand ben ik trotse eigenaar van twee oosterse lampen. Een hanglamp en ook een vloerlamp. Tactisch gepositioneerd in de woonkamer. Met slechts deze twee aankopen heb ik al een complete ommekeer teweeg kunnen brengen in mijn huis.

Ik zat er eerst nog over na te denken om een ticket te boeken naar Marrakesh. Ik ben daar al eens geweest. Naast het geweldige eten daar zijn er ook veel markten met prachtige interieur stukken waaronder natuurlijk verlichting. Hoewel ik het fantastisch zou vinden om hier terug te mogen keren, heb ik het ook druk met werk. En anderzijds heb ik niet echt zin om weer een interactie aan te gaan met al die opdringerige verkoop lui.

Ik dacht dus bij mijzelf kan dit niet wat slimmer. Zocht nog naar woonwinkels in mijn eigen thuis stad Alkmaar. Maar kon niets vinden eigenlijk. Althans niet de oosterse sfeer stukken die ik voor ogen heb. De zoektocht werd dus vervolgd op het wereldwijde internet. Daar kwam ik al snel deze winkel tegen:
Ghalia Home Accessories
Adres: Koninginneweg 4, 2161 ZP Lisse
Telefoon: 0252 729 973
URL: https://www.ghalia.nl/

Lisse vond ik wel wat te ver rijden vanuit Alkmaar. Dus online bestellen dan maar. Ik had geluk de lampen waren al de volgende dag in huis. Dat is rap. Prachtig handwerk. Super tevreden met deze aankopen. Dat smaakte eigenlijk wel naar meer dus ging ik ook maar gelijk kijken voor andere woonaccessoires. Hier vond ik een fantastische kaarsenhouder (Hanan). Verder heb ik een Berber tapijt op de kop getikt. Ik ben zeer in mijn nopjes met al deze items. Mijn favoriete aankoop blijven toch wel de lampen. Die zou ik iedereen willen aanbevelen. Anderzijds zijn er vele andere leuke accessoires te verkrijgen.