Solido Wonen
Image default
Bouwen en verbouwen

Elektrische Boiler Lemet Greenline

Elektrische boiler, Lemet

De Elektrische boiler Lemet Greenline en de ECOway boiler komen veel overeen. Ze worden allebei gemaakt binnen Europa. Beide modellen zijn in diverse volumes verkrijgbaar.

Maar er is één duidelijk verschil tussen de beide modellen Elektrische boilers.

ECOway en Greenline Elektrische boiler, het verschil

Het belangrijkste verschil tussen de Greenline en de ECOway is de ECO functie. De ECO functie is alleen bij de ECOway boiler.

De computergestuurde ECO functie maakt het mogelijk om continue de beste tijd te bepalen voor het wel of niet opwarmen van het water. Door deze aanwezigheid op de Ecoway is een hoge energiebesparing mogelijk.

Eveneens is er met de ECO functie drie dagdelen te programmeren. Tijdens deze momenten kan aangegeven worden of de boiler wel of moet worden opgewarmd. 

Hierdoor kunt u kosten besparen. De reden is dat er ingespeeld kan worden op het dag- en nachttarief van de energiemaatschappijen.

Dag en Nacht tarief

Tijdens het daltarief is energie tussen 23.00 en 07.00 uur goedkoper dan tijdens het dagtarief. De ECO functie maakt het mogelijk ’s avonds en ’s nachts het water op te warmen. Overdag is het mogelijk het warme water te gebruiken en kun je op deze manier aanzienlijke kosten besparen. 

De Ecoway is voorzien van een digitaal display, dit heeft de Greenline niet. Het display is handig en zeer makkelijk te bedienen. Met name voor het instellen van de ECO functie. 

LEMET ECOway en Greenline 

Beide elektrische boilers zijn ondanks het verschil van zeer goede kwalitateit en zijn allebei vervaardigd van hoogwaardige materialen. De levensduur van de apparaten is dan ook lang.

Bij aankoop ontvangt de consument altijd twee jaar garantie. De Elektrische boilers zijn bij elektrischeboiler.eu verkrijgbaar tegen lage prijs.

https://elektrischeboiler.eu/