Solido Wonen
Image default
Tuin en buitenleven

Zoeken naar een hovenier Alkmaar

Afgelopen jaar heeft een hovenier Alkmaar een tuin voor ons aangelegd. We hebben namelijk ons hele huis verbouwd en een nieuwe tuin hoorde daar ook bij. We zijn dus opzoek gegaan naar een hovenier die mijn droomtuin, die ik ontworpen heb, kan maken en dus kan aanleggen. Ik wil graag een nieuwe tuin, waar we gezellig met vrienden en familie kunnen zitten en daar kunnen genieten van de zon op een heerlijke zit plaats. Ook vinden wij het heerlijk om buiten te eten en een buitenkeuken zou dus perfect zijn! Wij zijn dus gaan zoeken naar een hovenier Alkmaar die voor ons het ontwerp kan uitrichten in de tuin. Lees in deze blog welke hovenier wij hebben ingeschakeld en wat wij van het eindresultaat vinden!

Hovenier Alkmaar zoeken

Ik ben dus gaan zoeken naar een ervaren hovenier Alkmaar. En al snel kwam ik er een aantal tegen. Na wat wikken en wegen heb ik besloten om voor de Noord-Hollandse Tuinman te gaan. Dit is een hoveniersbedrijf met ervaring en eentje welke goede tarieven hanteert. Ik heb hem dus ook benaderd en heb hem per mail mijn ontwerp opgestuurd. Deze heeft hij bekeken en heeft er wat feedback op terug gegeven. Na wat over en weer gemaild te hebben was mijn ontwerp optimaal goed en heb ik een afspraak ingeplant voor het laten aanleggen van de tuin. Zodoende is hovenier Alkmaar langs gekomen om de tuin aan te leggen. En na enkele dagen werk ben ik super blij met het eindresultaat!

Eindresultaat

Zoals net al beschreven is het eindresultaat super! Al mijn wensen zijn erin verwerkt en ik kan heerlijk genieten. De tuin is door de hovenier Alkmaar heel kleurrijk en is een heerlijke plek waar ik kan genieten na een drukke werkdag! De buiten keuken is super en ik zie er nu al naar uit om heerlijk met vrienden en familie te genieten van de zon onder het genot van een heerlijk drankje en wat te eten!